Hye Perlukan Bantuan, Chat Via WhatsApp
Mesin Kerusi Urut - Kenshou Vending Supplies

KVM MC Massage Chair Vending Machine

Kenshou Vending Supply Pembekal Mesin Layan Diri No.1 Di Malaysia Sejak 2009

Hubungi Kami

Perniagaan Kerusi Urut Layan Diri Kenshou

Kerusi urut layan diri atau lebih dikenali sebagai ” Vending Machine Massage Chair ” merupakan sejenis mesin layan diri yang menyediakan perkhidmatan mengurut yang berkebolehan menjana pendapatan ribuan ringgit secara automatik bagi membantu mereka-mereka yang ingin menjalankan perniagaan tetapi mempunyai kekangan masa dan waktu serta sentiasa sibuk dalam kehidupan seharian sekaligus memberikan anda pulangan yang sangat lumayan.

Pengalaman Kami dalam mesin layan diri sejak 2009-2017 ( 9 tahun ), Jika ditanya ” Dalam banyak banyak mesin vending, mesin apa yang paling mudah nak jaga ??” Pastinya jawapan kami adalah ” Mesin Kerusi Urut Layan Diri” ni.. Kenapa ?? Kena baca kt bawah sampai habis

Pernahkah Anda Terfikir Peniagaan Apa Yang… 

  •  Tak Perlu Kerja Siang Malam 
  •  Tak Perlu Menjual Barang 
  • Tak Perlu Pekerja
  • Tak Perlu Sewa Kedai
  • Tak Perlu Pening Kira Stok
  • Tak Perlu Buka Tutup Kedai

 TAPI income sentiasa masuk 24 jam…?

Cuba bayangkan, walaupun anda tidak bekerja tapi duit sentiasa masyukk tanpa henti..

Apa perasaan anda jika ini terjadi kepada diri anda.

  • Anda balik bercuti di kampung RM masyukk,
  • Anda tengah tido kt umah RM masyukk
  • Anda tengah kerja di pejabat mcm biasa RM masyukk

24 Jam Tanpa Henti Selagi Kerusi Anda Ada Dan Digunakan Orang.. Tak kira anda dalam jamban pun RM masyukk, inilah yang di katakan ” Pasif Income” Selain Aktif Income ( gaji bulan kita ) dan Portfolia income ( pelaburan ), kita mesti ada Pendapatan Pasif iaitu mengikut tafsir wikipedia : “Pendapatan yang diterima secara berkala tetap dengan sedikit usaha untk mengekalkanya” Apa kata Robert Kiyosaki iaitu pelabur dan usahawan tersohor Robert Kiyosaki juga penulis buku “Rich Dad Poor Dad”

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

  • Tahukah anda mengenai perniagaan vending machine?
  • Pernahkah anda terdengar mengenai kerusi urut layan diri atau vending machine massage chair?

APAKAH PERNIAGAAN VENDING MACHINE?

Vending machine merupakan suatu alat atau mesin yang menjual barangan atau perkhidmatan yang fungsi secara automatik. Vending Machine tidak memerlukan tenaga manusia atau pekerja untuk melakukan urusan menjual beli sesuatu barangan mahupun perkhidmatan yang disediakan. vending machine massage chair malaysia

Tidak seperti urusan jual beli biasa, mesin ini akan mengeluarkan barang yang kita inginkan setelah kita membuat pembayaran dengan cara memasukkan sejumlah coin,syiling mahupun wang kertas ke dalam mesin tersebut.

KERUSI URUT LAYAN DIRI

Kerusi urut layan diri atau lebih dikenali sebagai ” Vending Machine Massage Chair ” merupakan sejenis mesin layan diri yang menyediakan perkhidmatan mengurut yang berkebolehan menjana pendapatan ribuan ringgit secara automatik bagi membantu mereka-mereka yang ingin menjalankan perniagaan tetapi mempunyai kekangan masa dan waktu serta sentiasa sibuk dalam kehidupan seharian sekaligus memberikan anda pulangan yang sangat lumayan walaupun tanpa berbuat apa-apa.

Tidak Seperti Mesin layan diri yang biasa , dengan Kerusi urut layan diri ini anda akan dapat menjana pendapatan secara mudah,senang dan santai tanpa perlu bekerja.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

BAGAIMANA KERUSI URUT LAYAN DIRI BEROPERASI DAN MENJANA WANG UNTUK ANDA ?

Kerusi urut layan diri  bersifat Auto Vending bermakna mesin ini boleh bekerja  24 jam untuk anda dan sekaligus menunjukkan bahawa anda tidak perlu  bersusah payah  memberikan komitmen dari segi masa anda setiap hari untuk menjaga mesin ini. Cuma anda perlu meluangkan sedikit sahaja masa untuk mengambil hasil kutipan anda setiap seminggu. Sangat Mudahkan?…Sape2 pun boleh  buat  vending machine

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

KELEBIHAN PERNIAGAAN KERUSI URUT LAYAN DIRI

Tahukah Anda bahawa dengan menjalankan perniagaan Kerusi urut layan diri  kerja anda hanya kutip dan kira duit  sahaja ? 

  •  Menjadi pendapatan sampingan untuk diri anda
  • Membantu mengukuhkan sumber kewangan sedia ada anda
  • Menyelesaikan masalah kewangan yang dihadapi oleh anda
  • Kebebasan dalam perniagaan sebab anda tak terikat dengan masa
  • Tak perlu kerja keras siang malam 
  • Tidak perlu pening-pening kepala nak uruskan perniagaan seperti perniagaan yang lain-lain vending machine massage chair malaysia
  • Perniagaan yang tak perlu layan karenah pekerja 
  • Dapat meningkatkan tahap kewangan hidup anda menjadi lebih baik
  • Dapat menjimatkan masa anda dan sekaligus lebihan masa itu boleh digunakan untuk bersama keluarga, kawan-kawan dan sebagainya lain-lain
  • Walaupun anda duduk di rumah tanpa berbuat apa-apa pun duit akan sentiasa terhasil 24jam tanpa henti
  • Modal permulaan yang sederhana dan kurang risiko

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Berikut adalah Ciri-Ciri Produk Kerusi Urut Layan Diri yang kami tawarkan :

  1. Mempunyai 6 roda urutan yang memberikan urutan lebih selesa dan melegakan
  1. Urutan pada bahagian belakang sepanjang 58cm dari atas ke bawah menjanjikan seluruh bahagian belakang pengguna dapat diurut dengan sempurna.
  2. Mempunyai urutan pada bahagian tempat duduk iaitu urutan pada bahagian tulang punggung yang pastinya memberikan urutan yang lebih selesa dan melegakan.
  3. Menggunakan ruang yang kecil sahaja iaitu 118cm x 82cm x 87cm atau 4 kaki x 6 kaki
  1. Mempunyai 6 jenis kaedah urutan iaitu Shiatsu, Kneading, Tappi
    • Butiran Spesifikasi

    Menggunakan Wang Kertas RM 1,RM 5 dan RM 10

    Voltage:110V/220240V

    Watt:190W

    Certificates:CB,CE,RoHS

    Berat : 104kg

    • Pengiktifan dari dalam dan luar negara

    ng, Wavelet, Pummel, dan Rhythm yang menjamin kepuasan kepada pelanggan terhadap perkhidmatan Kerusi Urut yang ditawarkan ini.vending machine massage chair

    sijil

    sijil-2

    Download Spesifikasi Mesin Dalam Format PDF Disini 

    _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

KERUSI URUT LAYAN DIRI NI NAK LETAK KAT MANA?

Anda tidak perlu risau tentang lokasi untuk menempatkan kerusi urut ini kerana masih banyak lagi lokasi diluar sana yang belum mempunyai

perkhidmatan kerusi urutlayan diri ini. Hal ini kerana kerusi urut layan diri ini masih lagi baru di malaysia jika dibandingkan dengan

produk vending machine yang lain seperti vending machine air tin dan sebagainya. Anda boleh pilih di mana saja lokasi yang anda rasakan sesuai untuk ditempatkan.

Antaranya seperti berikut:

  • HOTEL

  • CAR WASH

  • MASJID

  • TERMINAL BAS

  • SUPERMARKET

  • DOBI LAYAN DIRI

  • TEMPAT PERHENTIAN/REHAT

______________________________________________________________________________________________

ANGGARAN KEUNTUNGAN BERDASARKAN KADAR PENGGUNA KERUSI URUT LAYAN DIRI 

Berikut adalah kadar keuntungan yang anda perolehi mengikut kadar penggunaan oleh pelanggan :

10 RAHSIA KEJAYAAN PERNIAGAAN KERUSI URUT LAYAN DIRI YANG PERLU ANDA TAHU

Perniagaan ini juga memerlukan Strategi yang betul.Terdapat pelbagai Strategi yang boleh diguna pakai dalam perniagaan ini. Perlu anda tahu bahawa keuntungan bagi perniagaan ini adalah bergantung kepada lokasi kerusi urut yang ditempatkan oleh anda. Jadi, lokasi adalah segalanya dalam perniagaan ini.vending machine massage chair malaysia.

  1. Pilih tempat yang mempunyai lokasi yang waktu beroperasi panjang sekurangnya 12 jam ke atas dan sebaiknya 24 jam kerana lebih panjang waktu beroperasi untuk kerusi anda ,lebih ramai orang akan guna kerusi anda dan lebih tinggi keuntungan anda berbanding lokasi yang beroperasi kurang daripada 12 jam.
  2. Tempat atau kawasan orang yang menunggu. Contohnya hentian bas,kaunter2 menunggu,carwash dan dobi layan diri
  3. Tempat yang bersih dan selesa supaya kerusi urut anda tidak mudah kotor dan sekaligus pelanggan berasa selesa untuk mengunakan kerusi urut anda
  4. Letak kadar sewa bulanan yang  rendah sekitar RM 100 ringgit kebawah yang dibayar kepada pemilik premis. Ini adalah penting bagi memaksimakan keuntungan dan mengurangkan kadar kos operasi.vending machine massage chair malaysia
  5. Jika anda ragu-ragu sama ada tempat yang anda ingin tempatkan kerusi urut anda itu boleh mendatangkan keuntungan atau sebaliknya, anda disyorkan untuk membuat profit sharing dengan owner.Ini bagi mengelakkan risiko sekiranya keuntungan bulan tidak mampu untuk membayar sewa bulan.Dengan profit Sharing,Jika anda untung ,onwer premis pun akan untung dan kalau anda rugi ,onwer tempat pun akan rugi. Contohnya anda letak sebuah kerusi di tempat A dan anda membuat perjanjian dengan onwer bahawa keuntungan setiap bulan akan diberikan sebanyak 80% kepada anda dan 20% kepada owner kawasan. Sebaik-baiknya letakkan profit sharing yang peratusannya melebihi 80 % untuk anda sebagai pemilik kerusi.Jadi, Profit sharing ini adalah pilihan yang terbaik jika anda ragu2 akan tempat yang anda ingin tempatkan kerusi urut anda.
  6. Tempatkan kerusi anda dikawasan yang bertutup, ini bagi mengelakkan sebarang aktiviti vandislime daripada berlaku.
  7. Kawasan yang berhawa dingin. Kawasan yang berhawa dingin akan memberi lebih keselesaan kepada pelanggan potensi pelanggan untuk mengunakan kerusi urut anda lebih lama adalah tinggi.vending machine massage chair malaysia
  8. Rekodkan setiap hasil kutipan setiap minggu atau sebulan bagi mengetahui kadar keuntungan untuk sesuatu kerusi urut anda.
  9. Pasti keruntungan kerusi urut anda sekurang-kurangnya 2 kali dari kos pembayaran sewa setiap bulan. Katakan keuntungan setiap bulan RM 300 sewa sebulan rm 100. So keuntungan sebulan RM 300 bermakna  2 kali ganda daripada bayaran sewaan bulanan.
  10. Jika kerusi urut yang ditempatkan  kurang mendapat sambutan dan membawa kerugian kepada anda. Anda perlu mencari tempat yang baru untuk kerusi urut anda.Ini amatlah penting bagi mengelak kerugian yang terterus berlaku kepada perniagaan kerusi urut anda.vending machine massage chair malaysia.

Kami mencari lokasi-lokasi seperti dibawah:

  • Car wash ( ada waiting room)
  • Masjid
  • Dobi Layan Diri
  • Restoran  24 Jam
  • Tempat2 menunggu
  • Kawasan Hentian Rehat
  • Hotel vending machine massage chair malaysia
  • Kilang
  • Universiti
  • Hentian bas
  • Food court
  • Supermarket
  • Shopping Mall
  • Dimana-mana sahaja yang tuan/puan rasakan mempunyai ramai orang awam

Sewakan tapak tersenarai kepada kami bagi menempatkan kerusi urut layan diri  dan kami akan bayar sewaan kepada anda setiap bulan

TENTANG PERKHIDMATAN KAMI

Smartway Network International Sdn.Bhd was established in 2009. Since that, our humble growth and great experience till this far have brought us to be among the reliable company with trusted brand of Vending Products in Malaysia. We are proudly standing in this industry with our own brand namely “Kenshou” which bring means “Energy”.Smartway Network International Sdn Bhd has now become a leading company in Supply, Trading, Operating and Service various of Vending Product in Malaysia.
Vision

  • To be leader in “Vending Industry” who believed in Malaysia and has range of products that meet market demand.

Mission

  • Conducting Marketing and Promotional Activities Planned Beside the efficient management of the company to achieve
  • Establishing Connectivity and best collaboration for all parties include companies, partner, dealer and customer.
  • To provide quality & innovative vending product, fast service that exceed customer expectations.

TEMPAT STRATEGIK DAN SESUAI

Kami mencari lokasi-lokasi seperti dibawah:

  • Car Wash ,
  • Masjid, 
  • Dobi Layan Diri , 
  • Restoran  24 Jam, 
  • Hotel
  • Kilang, 
  • Universiti,
  • Hentian Bas,
  • Food court,
  • Supermarket, Mall
  • Kolej / Asrama / Sekolah

Sila Maklumkan Kepada Kami Jika Anda Mempunyai Lokasi Seperti Di Atas Dan Memerlukan Perkhidmatan Mesin Layan Diri Di Tempat Anda :

Contact : +6 010 231 7188 / 011-2345 6641

Send us mail